Vind ons ook op Facebook en Instagram

Vind ons ook op Facebook en Instagram

Facebook
Facebook

Over ons…

​

Leuk dat je interesse toont in mijn bedrijf en dat je even bent komen spieken op mijn website! We hopen dat je alle informatie die je zoekt kunt vinden en anders mag je gerust contact met ons opnemen via telefoon, Facebook, mail of what’s app.

​

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen!

​

Mijn naam is Rudy Slob en heb in 2018 mijn bedrijf Rudy’s klein karweitje opgericht. Ik heb de STOAS in Dronten gedaan en heb hier een hele technische, agrarische opleiding genuttigd. Naast klusser ben ik ook nog techniek docent en ben ik groot gebracht op de boerderij. Klussen is mijn grootste hobby en ik ben er ook nog eens enorm goed in! Daarom heb ik hier mijn bedrijf van gemaakt. Omdat ik ook nog les geeft op een vmbo school heb ik er voor gekozen om me te richten op de kleinere klusjes. Klusjes waar je zelf  niet aan toe komt bijvoorbeeld, of voor als je zelf 2 linker handen hebt. Ben je benieuwd voor welke werkzaamheden je mij allemaal kunt inhuren? Dan verwijs ik je graag even naar de pagina “ werkzaamheden ”, hier vind je een uitgebreide uitleg hierover.

​

We hopen dat je een goede indruk hebt gekregen van mij en dat je met veel plezier onze website aan het bekijken bent. mochten er vragen zijn horen we dit natuurlijk graag.

​

​

© COPYRIGHT 2018 Kleinkarweitje.nl 

webdesign by mycreations.nl

OK